Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Futbolculara uyuz oldum!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
A Milli Takımımız, 2026 Dünya Kupası D grubu ilk maçında Avustralya'ya 2-0 mağlup oldu.Libero TV'ye konuşan Ahmet Çakar maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.İşte Ahmet Çakar'ın değerlendirmeleri:FUTBOLCULARA UYUZ OLDUM!Ahmet Çakar: ‘’Beğenmedim Milli Takımı. Sinirliyim. Avustralya gibi bir takım karşısında pozisyonumuz neredeyse yok. Baktım hepsi havalı. Montella tuhaf bir kadro yapmış. Birçok oyuncu sahada yok.Sabahın köründe kalktık. Ülke 26 senedir bekliyor. Bu böyle olmamalıydı. Birçok hayal biter demiyorum, sıkıntıya girer. Ama futbolcularımıza çok sarmış durumdayım, çoğuna uyuz oldum. Kendi süslü püslü şahtı şahbaz olmuşlar. Yok biri saçını boyamış sarıya, bir tanesini yandan kesmiş, bir tanesi örgü yapmış... Bırakın bu işleri, top oynayın!Hani utanmasam 'Montella dön geriye, Fatih Terim falan atla uçağa geliyor' diyeceğim.''duhuliye.com