Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Forvet olarak Beşiktaş'ta uzun süre kalamazsın..."

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ın golcüsü Hyeon-Gyu Oh, yaptığı açıklamada “Uzun süre Beşiktaş'ta kalmak istiyorum” demişti. Bu sözler üzerine eski Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.Özyakup, forvet oyuncularının Beşiktaş’ta uzun süre kalmasının zor olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş'ta forvet olarak uzun kalamazsın. Neden diyeceğim. Bir, gol atamazsan kötü sezon geçirirsen bir sonraki sezon gidersin, büyük ihtimal. Forvet olarak gol atman lazım. İki, çok gol atarsın, çok iyi oynarsın, büyük ihtimal transfer olursun. Artık bir de Avrupa'daki gitmek eskisi kadar zor değil ve yabancı oyuncusun. Forvet olarak daha fazla gol atarsan Beşiktaş’ta büyük ihtimal güzel bir bonservis gideceksin. Hani uzun süre kalmak istiyorsun biliyorum. Ama ileride otuz gol atınca konuşalım. Otuz bile değil, sen yirmi gol at. Bir AS Roma veya o tarz takımlar gelince Beşiktaş’ı bırakıyor musun, bırakmıyor musun? Bunu anlatmaya çalışıyorum forvet anlamında.”Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..