Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Flaş Sergen Yalçın yorumu: “Hiç konuşmasın.”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ve ekibinin görevden ayrılmasından sonra libero youtube kanalında değerlendirmelerde bulunan haşmet Babaoğlu şunları söyledi:SAKIN KONUŞMASIN!Haşmet Babaoğlu: ‘’Sen geçen yıl arkanda bıraktığın Trabzonspor'un bu yıl çok gerisine düşmüşsün. Ve hala diyorsun ki ‘Hiç de fena değiliz, iyiyiz. Önümüzdeki sezona hazırlanacağız’ falan filan. Hiç bir yönetim böyle bir teknik direktörü kabul etmez. Önce hatandan başlayacaksın. Onu konuşacaksın. Olmayacaktı. Zaten olmayacaktı. Sergen için işler yürümeyecekti. Korkarım bundan sonra da yürümeyecek. Ama bakın burası önemli. Sergen Yalçın, benim için çok çarpıcıdır; Rafa'yı, Muçi'yi falan kaybetmiş adamdır. Bana Cengiz'le, harikalar yarattıracağına inandırmaya falan çalışıyor. İnanmadık hiç, tribündeki adam da inanmadı. Ama bakın, Beşiktaş taraftarının tepkisinin büyük bölümü TFF'ye ve Merkez Hakem Komitesi'neyken bile bundan faydalanamadı Sergen. Yani futbolun ne sahada oynananını ne de psikolojisini yönetemedi. Hiç konuşmasın. Arkadaşları da, ekibi de hiç konuşmasınlar. Hiç bahane falan aramasınlar, biraz sessizliğe çekilsinler bence.Fakat tekrar ediyorum, şimdi şunun altını çiziyorum daha doğrusu. Sergen başarısızsa, bu başarısızlığın yarısı da Serdar Adalı yönetimine aittir. Ve futbol şöyle bir şey; yönetimler kalıyor, teknik direktörler gidiyor. Aslında ikisi birlikte başarısız..."duhuliye.com