Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Flaş itiraf! ''Sezon başında Beşiktaş'tan teklif aldım!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Başakşehir'in golcü oyuncusu Shomurodov'dan Beşiktaş itirafı…"Beşiktaş'tan teklif geldi"Shomurodov: “Rusya'ya transfer olmayı düşünmedim. Rusya'dan teklif de gelmedi. Beşiktaş vardı, Başakşehir vardı ve diğer ligler de vardı. Başakşehir'i seçtim çünkü önümüzde Dünya Kupası var ve daha fazla maç pratiği istedim. Roma'da da kalabilirdim ama bunu istemedim. Burada baskı daha az. Her maç oynayacağımı söylediler. Bu benim için önemliydi çünkü 30 yaşındayım. Altyapısı çok iyi olan bir yeri seçtim. Başakşehir 11 yıldır hemen hemen her yıl Avrupa kupalarında oynuyor. Bir kez de ligi kazandılar. Nuri Şahin'in gelmesine şaşırdım. Tam benim sevdiğim futbolu oynatıyor. Bu da bana daha fazla özgüven verdi.”Abraham ve Shomurodov"Ben Roma'ya gittiğimde orada Dzeko olur sanıyordum. Sürekli ne kadar şansım olduğunu tartışıyorduk. Roma yerine başka bir yer olabilir miydi diye düşünüyor insan. Ama onlar Abraham’ı 40 milyona alınca, onun her maçı 90 dakika oynaması gerektiği gibi bir durum oluştu."Haber kaynağı: Ajansspor