Magazin Editor
Magazin Habercisi
Bora Beyzade, Maraton VIP YouTube kanalında siyah-beyazlı camiadaki son gelişmeleri değerlendirdi. Karagümrük beraberliği ve sergilenen oyunu sert bir dille eleştiren Beyzade, teknik direktör Sergen Yalçın’ın geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu."Reaksiyon Bekliyordum, Hayal Kırıklığı Yaşadım"Beşiktaş’ın ligin son sırasındaki rakibine karşı gösterdiği performansı eleştiren Beyzade, "Dün Beşiktaş’tan bir reaksiyon bekliyordum. Maç seçme şansınız yok. Gezdirdi gezdirdi, aynı yere bıraktı derler ya; biraz öyle oldu," ifadelerini kullandı. Lig dördüncülüğünün ve Avrupa biletinin henüz garantiye alınmamasının büyük bir risk olduğunu vurgulayan ünlü yorumcu, "Futbol umurumda değil, dün o sonuç bir şekilde alınmalıydı" dedi."Sergen Yalçın'ı Seviyorum Ama..."Sergen Yalçın’ın maç sonu yaptığı "rahat" açıklamalara dikkat çeken Bora Beyzade, camiadaki genel havayı şu sözlerle özetledi:"En üzücüsü hoca için şu: 'Sergen Yalçın'ı çok seviyorum ama...' diye başlayan cümleler kurulmaya başlandı. Eğer bu cümle başlıyorsa, sizin için karanlık başlamış demektir. Kısa vadede sonuç alınamadı, uzun vadede ise oyun gelişmedi."Kadro Planlaması: "Yan Malzemeler Var, Ana Malzeme Yok"Beşiktaş’ın kadro mühendisliğindeki hatalara değinen Beyzade, Orkun Kökçü ve Murillo dışındaki oyuncuların performansını "vasat" olarak nitelendirdi. Agbadou’nun bir "şef stoper" olmadığını belirten Beyzade, "Beşiktaş’ta yan malzemelerin hepsi var ama yemeğin ana malzemeleri hala eksik. Bu transfer dönemi, Beşiktaş tarihinin en kritik dönemidir," uyarısında bulundu.Kupa Finali Kaderi BelirleyecekBaşkan Serdal Adalı’nın olası bir başarısızlık senaryosunda net bir duruş sergilemesi gerektiğini ifade eden Bora Beyzade, kendi önerisini şu şekilde dile getirdi: "Duygusal davranmam; Sergen Hoca eğer Türkiye Kupası'nı kazanamazsa yollar ayrılmalı. Çünkü bu yıpranmışlık ve öfkeli taraftar topluluğuyla devam etmek süreci daha da zorlaştırır. Ancak kupa kazanılırsa, kendi kuracağı kadroyla bir şans daha verilmelidir."duhuliye.com