Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Çarşı'yı ve Denetleme Kurulu'nu karşına almak, ne demektir?''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
4 Temmuz'da gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından Başkan Serdal Adalı'nın Denetleme Kurulu ve taraftara yönelik açıklamalarını değerlendiren Kolot, sezon öncesinde yaşanan tartışmaların camiaya zarar verdiğini söyledi."Başkanın neden böyle bir açıklama yaptığını anlamıyorum" diyen Kolot, şu ifadeleri kullandı:"Sayın başkan durup dururken niye böyle açıklamalar yaptı bilmiyorum. Taraftarı, Çarşı'yı ve Denetleme Kurulu'nu karşına almak ne demektir? Bunların medya üzerinden açıklanması doğru değil. Üstelik sezon başlamadan, Avrupa maçına 15 gün kala böyle bir gündem oluşturulmasını doğru bulmuyorum.""Divan toplantıları sağlıklı şekilde yapılamıyor"Beşiktaş Divan Kurulu toplantılarının mevcut yapısıyla verimli geçmediğini savunan Kolot, üye sayısının artmasıyla birlikte sağlıklı bir tartışma ortamının kalmadığını belirtti.Kolot, toplantılarda sık sık gerginlik yaşandığını ifade ederek şu değerlendirmede bulundu:"Şimdi hani hep diyorlar ya, 'Her şeyi Divan Kurulu'nda konuşalım, tartışalım' diye... Bunu diyenler demek ki Beşiktaş'ı iyi tanımıyor. Üye sayısı arttıkça Beşiktaş kongreleri çekilmez oldu. Hiçbir şeyi doğru dürüst tartışamazsın. Salondaki ortam müsait değil. Bağıranlar, çağıranlar, kavga edenler, korumalar, güvenlik... Bir de Beşiktaşlı olmayan, satılmış kişiler zaten seni konuşturmuyor. Bir yandan küfür, bir yandan bağıran kuru kalabalık...""Galatasaray bu konuda örnek alınmalı"Divan Kurulu işleyişi konusunda Galatasaray'ı örnek gösteren Kolot, bunun yanlış anlaşılmaması gerektiğini vurguladı."Vallahi sev veya sevme ama Galatasaray bu konuda diğer takımlara çok fark attı.Çünkü az kişi, öz kişi. Herkes dinliyor, konuşuyor, maddeleri teker teker anlıyor ve oy kullanıyor. Bizim Divan Kurulu toplantılarımız çarşı değil ama pazar olduğu kesin!Şimdi bazı sivri zekâlılar çıkıp bana 'İçimizdeki Galatasaraylı' falan diyecek. Okuyup anlamadan konuşmayın. Örnek alacaksın, bükemediğin eli öpeceksin. Töremizde var bu sözler. Her zaman doğruyu örnek alacaksın.''"Divan Kurulu'nun yetkileri güçlendirilmeli"Divan Kurulu'nun geçmişte yetkilerinin azaltılmasının kulübe zarar verdiğini savunan Kolot, mevcut yapının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi."Geçen gün Rıza Hoca'nın cenazesinde Sayın Divan Başkanı'na rastladım. Kendisine maalesef 'yetkisiz yetkili' dedim. Bu Ahmet Bey'in hatası değil. Sayın Bilgili zamanında Divan'ın bütün yetkileri elinden alındı ve kulübün ne hâle geldiğini gördük.""Üyelik sistemi gözden geçirilmeli"Açıklamalarının sonunda kulüp üyelik sistemiyle ilgili de çağrıda bulunan Celal Kolot, Beşiktaş'ta daha sağlıklı bir kongre ve Divan ortamı oluşturulabilmesi için üyelik yapısının yeniden düzenlenmesi gerektiğini ifade etti."Acilen kulüp üyeliklerinde temizlik yapılması gerekiyor. Beşiktaşlılar olarak salona rahatça gidip kulübümüzü kendi aramızda, medeni bir şekilde tartışabilmeliyiz."www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026