Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çark eden Hadise UNICEF ile bağını kopardığını duyurdu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
8,104
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
HADİSE, UNICEF İÇİN ÇOCUKLAR ADINA BAĞIŞ İSTEDİ ORTALIK KARIŞTI

Hadise'nin UNICEF videosu sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

UNICEF (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) tarafından 2022'de 'Çocuk Hakları Savunucusu' olarak atanan şarkıcı Hadise, Ramazan ayı nedeniyle hazırlanan bir bağış videosunda kullandığı ifadelerle sosyal medyanın gündemine oturdu.
UNICEF Çocuk Hakları Savunucusu Hadise'nin Ramazan ayı bağış videosunda kullandığı ifadeler sosyal medyada tepki çekti.

"Türkiye'den Gazze'ye, Sudan'dan Afrika'nın en uzak köylerine" sözleriyle Türkiye'yi insani kriz bölgeleriyle aynı kefeye koyan Hadise'ye kullanıcılardan sert tepki geldi.

Hadise video da Gazze ve Sudan'dan bahsederken Türkiye de ki çocuklar için de yardım istemesine, "Türkiye yardım alan değil yardım eden bir ülke" diyerek tepki gösterenler oldu.

Hadise Acikgoz Ekran Görüntüsü 24 2 2026 1135


Hadise, "Ramazan paylaşma ve dayanışma ayı... Ramazan bağışlarınızı UNICEF'e yapabilirsiniz" diyerek zor durumda ki çocuklar yardım olarak bağış istemişti. Konunun çarptırılarak sosyal medya da linç edilmesi üzerine Hadise çark ederek geri adım attı. Ünlü şarkıcı, UNICEF ile yollarını ayırdığını duyurdu.


Hadise Acikgoz Aciklama Img 20260223 233649 316


Tepkilerin ardından Hadise çark ederek Unicef'le olan anlaşmasını bitirdi.

Hadise'nin açıklaması şöyle:

Dünkü açıklamamın üstüne birkaç şey daha eklemek istiyorum.

Mesajlarınızı ve yorumlarınızı dikkatle okuyorum; tepkilerinizi görüyor ve sizi anlıyorum. Saygı duyuyorum.

Kadınların, çocukların, tüm insanların ve tüm canlıların yaşam hakkı için yıllardır sergilediğim duruşu herkes biliyor. Bu duruşumdan asla taviz vermedim, vermeyeceğim.

Yardım kampanyaları konusunda bundan sonra çok daha hassas ve titiz hareket edeceğimi özellikle belirtmekle birlikte artık UNICEF ile bağımı sonlandırdığımı da sizlerle paylaşmak isterim.

Bu mübarek Ramazan ayında, başta Gazze olmak üzere yardıma ihtiyaç duyan çocuklara desteklerimi tamamen bağımsız olarak sürdürerek elimden geleni yapmaya devam edeceğim.

Sevgilerimle,

Hadise

Hadise Beyrut'ta Instagram Şubat 2026
Hadise Açıkgöz, Beyrut'ta Cami önünde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.