Magazin Editor
Magazin Habercisi
Cardi B, Fashion Nova markası ile ortak olarak bir bağış kampanyası başlattı ve 42 gun boyunca her saat başı 1000 dolar yardım yapacağını acıkladı. Ne var ki hayranları yapılan bu yardımı az buldu... Unlu rapci Cardi B, sık sık işbirliği yaptığı Fashion Nova markası ile, pandemi kapsamında zor durumda olan ailelere 1 milyon dolar vermek icin bir araya geldi. Kampanya kapsamında corona virus pandemisinden etkilenen ailelere 42 gun boyunca her saat başı 1000 dolar yardım yapılacak. Cardi B, carşamba gununden başlayarak, 20 Mayıs’a kadar toplam 1 milyon dolar bağışlayacağını acıkladı.
Unlu Rapci sosyal medya uzerinden yaptığı acıklamada “Faturalarını odemek, ailelerini beslemek, zorunlu ihtiyaclarını karşılamak icin mucadele edenlere” seslenerek “Bir milyon doları tamamlayana kadar her saatte bir size bin dolar yardım yapacağız” dedi.
İLGİLİ HABERCardi B, ABD Başkanı Trump'a hesap sordu
Son guncelleme: 11:40 - 10.04.2020
Unlu Rapci sosyal medya uzerinden yaptığı acıklamada “Faturalarını odemek, ailelerini beslemek, zorunlu ihtiyaclarını karşılamak icin mucadele edenlere” seslenerek “Bir milyon doları tamamlayana kadar her saatte bir size bin dolar yardım yapacağız” dedi.
İLGİLİ HABERCardi B, ABD Başkanı Trump'a hesap sordu
Son guncelleme: 11:40 - 10.04.2020