Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Burçin Terzioğlu yakın dostu Sinem Kobal’ın doğum gunu icin Melike Demirağ’ın ‘Arkadaş’ şarkısının sozlerini yazdığı bir paylaşımda bulundu. Terzioğlu, Sinem Kobal’a duygu yuklu anlar yaşattı. Sinem Kobal doğum gununden gunler oncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipcilerinden yardım istemişti. Anne olmak icin gun sayan guzel oyuncu, hayranlarından doğum gununde hediye almalarının yerine Kansersiz Yaşam Vakfı'na bağış yapmalarını rica etmişti. Ornek davranışıyla alkış toplayan Sinem Kobal'ın yakın arkadaşı Burcin Terzioğlu ise doğum gunu kutlaması icin kendi sosyal medya hesabını tercih etti.
“COK SEVİYORUM, KIYMETLİM”
Annelik heyecanı yaşayan Sinem Kobal arkadaşı Burcin Terzioğlu'nun doğum gunu paylaşımıyla duygulandı. Sinem Kobal ile denize girdikleri anları sosyal medya hesabından paylaşan Terzioğlu, “Ortak olmak her sevince, her derde, kedere… Ve yurumek omur boyu, beraberce, el ele… Sinem Kobal, cok seviyorum seni. İyi ki!” notunu ekledi. Yakın arkadaşının doğum gunu mesajına Sinem Kobal ise, “Cok seviyorum. İyi ki kıymetlim. Yıllar beraber guzel” cevabını verdi.
Başarılı sanatcı Burcin Terzioğlu yayınladığı gonderinin sonrasında Instagram hesabının hikaye bolumunden Sinem Kobal ile bir fotoğrafını paylaştı. Terzioğlu, Kobal ile olan fotoğrafına kalp emojisi eklemeyi ihmal etmedi.
“COK SEVİYORUM, KIYMETLİM”
Annelik heyecanı yaşayan Sinem Kobal arkadaşı Burcin Terzioğlu'nun doğum gunu paylaşımıyla duygulandı. Sinem Kobal ile denize girdikleri anları sosyal medya hesabından paylaşan Terzioğlu, “Ortak olmak her sevince, her derde, kedere… Ve yurumek omur boyu, beraberce, el ele… Sinem Kobal, cok seviyorum seni. İyi ki!” notunu ekledi. Yakın arkadaşının doğum gunu mesajına Sinem Kobal ise, “Cok seviyorum. İyi ki kıymetlim. Yıllar beraber guzel” cevabını verdi.
Başarılı sanatcı Burcin Terzioğlu yayınladığı gonderinin sonrasında Instagram hesabının hikaye bolumunden Sinem Kobal ile bir fotoğrafını paylaştı. Terzioğlu, Kobal ile olan fotoğrafına kalp emojisi eklemeyi ihmal etmedi.