Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir itiraf da Bünyamin Gezer'den geldi!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Eski hakemler günah çıkartmaya devam ediyor!Eski hakemlerden Bünyamin Gezer, 343 digital youtube kanalında Beşiktaş aleyhine hatalı penaltı kararı verdiğini itiraf etti.100'DE 1 MİLYON HATALI KARAR VERDİM!Bünyamin Gezer: "Beşiktaş'lı taraftarlar bana diyor ki; 'Guiza'ya penaltı çaldın'. Çaldım kardeşim. 100'de 1 Milyon hatalıyım. Türkiye Kupası finali ve maç 4-1'di. Ben o sırada yardımcı hakeme gülücük atıyorum, 4. hakeme el sallıyorum, konsantrasyon bozuldu. Niye? Çok iyi bir maç yönetmişiz o ana kadar ve kupa iki büyük takımdan birine gidecek o gece. Guiza girdi, kaleci Hakan kapattı önümü. Bir karar verdik ve penaltıdan yöne kullandık ama yanlışmış. Korner falan bir şey verin, hatamız aldatma olsun, dedim. Tam Tarık Ongun bana bakınca herhalde bu penaltı diyor, dedim. Gökhan Gönül diyor ki; 'Hocam iyi maç yönettin ya hava yaparsın şimdi' İşi gırgıra vurduk. Hakem hata yapacak." duhuliye.com