Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş’ın hedefinde üç yıldız isim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
YÖNETİM TRANSFER İÇİN DÜĞMEYE BASTIBeşiktaş, hayal kırıklığıyla dolu bir sezonu dün oynadığı son Rizespor maçıyla birlikte noktaladı. Yönetim, vakit kaybetmeden kadroyu güçlendirmek için kolları sıvadı. Önceliklerden biri kanatlara takviye yapmak.ADALI'NIN HEDEFİ HENRIQUE VE DAVITASHVILISiyah-Beyazlılar, bu bölge için ocak ayında Inter’den Luiz Henrique ve St.Etienne’den Zuriko Davitashvili’yi hedef olarak belirlemişti. Yönetim, iki yıldız için yeniden girişimlerde bulunacak.DAVITASHVILI İÇİN İNDİRİM BEKLENİYORHenrique’nin kiralanmasını planlayan Beşiktaş, Davitashvili’yi ise bonservisiyle kadrosuna katmanın peşinde. St.Etienne, ocak ayında Gürcü yıldız için 20 milyon Euro talep etmişti, ancak bu yaz rakamı düşürmesi bekleniyor.SON GÖZDE CORREIA!Kara Kartal’ın listesine giren yeni isim ise Felix Correia oldu. Portekiz basını, Beşiktaş’ın 25 yaşındaki oyuncu için Lille ile temasa geçtiğini yazdı. Fransız ekibi, yıldız futbolcuyu sezon başında 7 milyon Euro’ya Gil Vicente’den kadrosuna katmıştı. Correia, 47 resmi maça çıktı, 5 kez fileleri havalandırıp, 6 da asist yaptı.Kaynak Fanatik