Magazin Editor
Magazin Habercisi
Hollanda Eredivisie Konferans Ligi play-off finalinde Ajax, normal süresi 1-1 biten maçta Utrecht'i penaltılar sonucunda 4-3 mağlup etti ve Konferans Ligi'nde ön eleme oynamaya hak kazandı.Ajax'ta forma giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Wout Weghorst, karşılaşma sonrası geleceği hakkında açıklamalarda bulundu."Karışık duygular içindeyim"Hollandalı yıldız, "Nasıl hissediyorum? Karışık duygular içindeyim. Ajax'ın Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmesine yardımcı olduğumuz için mutluyum, ancak bu sezon yeterince iyi değildi."Sürekli kısa vadeli düşünerek ilerleyemeyiz"Umarım bu, Ajax içindeki herkes için bir ders olur; çünkü bu şekilde başarılı olamayız. Sorumlu kişilerin kısa vadeye değil, uzun vadeye, belirli bir vizyona ve sağlam bir yapıya odaklanması gerekiyor. Sürekli kısa vadeli düşünerek ilerleyemeyiz.Geçen sezona göre bir sonraki adımı atmak istiyorduk, ancak bunu başaramayacağımız oldukça kısa sürede netleşti. Bunu söyleyecek kişi ben miyim bilmiyorum, çünkü zaten çok fazla şey söylediğimi düşünüyorum."Evet Ajax'taki son maçım olabilir"Bunun Ajax'taki son maçım olduğunu düşünüyor muyum? Evet, öyle olabilir. Burada iki harika yıl geçirdim. Doğudan gelen küçük bir çocuk olarak Ajax forması giymiş olmaktan gurur duyuyorum. Şimdi tamamen FIFA Dünya Kupası'na odaklanmış durumdayım. Turnuva için açıklanacak kadroda yer alacağıma ve uçağa bineceğime inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.Haber kaynağı: Ajansspor