Magazin Editor
Magazin Habercisi
Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Rizespor’la 2-2 berabere kaldı.Veli Yiğit ve Uğur Karakullukçu maç sonu Now Spor'da değerlendirmelerde bulundu.ORKUN İYİ BİR SEZON GEÇİRDİUğur Karakullukçu: "Orkun Kökçü sezon başında bir uyum süreci geçirmişti. 7-8 haftadan sonra gayet iyi bir performans sergiledi. Neredeyse double double yaptı ligde. 8 gol, 10 asisti var."SEZONUN İLK 11'İNE SADECE ORKUN GİRERVeli Yiğit: "Sezonun ilk 11'ini yaptığım zaman Beşiktaş'tan alacağım tek kişi Orkun Kökçü olur. Bugün de yine Beşiktaş'ın en motive oyuncusuydu."BEŞİKTAŞ MOTİVE DEĞİLDİVeli Yiğit: “Beşiktaş’ın çok motive olduğunu düşünmüyorum. Daha çok ‘bir an önce sezon bitsin’ gözüyle bakan bir Beşiktaş gördüm ben. Ama Çaykur Rizespor tarafında özellikle Recep Uçar'da ayrı bir motivasyon vardı. Takımını itmeye çalışıyordu çünkü maçın başından itibaren hoca çok heyecanlıydı, sanki bir final maçındaymış gibiydi. Herhalde ilk 8’de bitirmek istiyor, böyle bir motivasyonu var diye düşündüm. Rizespor tarafında 8.’lik motivasyonu vardı, diğer tarafta da Beşiktaş’ta sezon bitsin havası hakimdi. Sadece oyuncu değişikliği hamleleri geldikten sonra, belki de bu takımda kalmak için kendini göstermeye çalışan oyuncu grubunun etkisiyle maçın biraz değiştiğini düşünüyorum.”TAKIM İYİ GİTMEDİUğur Karakullukçu: "Sergen Hoca'nın moralsiz bir döneminde olduğunu düşünüyorum. Takım iyi gitmedi ve hocanın da ruh haline yansıdı bu. Futbolcularının kalitesi üstüne bu kadar yorum yapan bir teknik direktör uzun zamandır görmemiştim."SERGEN HOCA İLE OYUNCULAR ARASINDA..Uğur Karakullukçu: "Bir yıllık hocalar çok yıpranmamış olur ya hani… 3 yıl çalışınca artık o ilişkiler biraz yıpranır ve hoca ile takım arasında kopukluk oluşur. Sergen Yalçın’da da bu durum biraz daha hızlı ilerlemiş olabilir." Ersin Düzen: “Ama tam tersi aslında. Futbolcular ve Sergen Yalçın arasındaki ilişkide en ufak bir yıpranma yok. Hocaya karşı aslında çok yoğun bir sevgi var, oyuncular onu çok fazla sahipleniyor. Meselenin sadece Sergen Yalçın üzerinden okunmasını da hocaya karşı bir haksızlık olarak değerlendiriyor oyuncular.”duhuliye.com