Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Beşiktaş olmasa bulunduğum yerlere gelemezdim.”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Libre Sports'a konuşan Les Ferdinand şunları söyledi.‘’Beşiktaş olmasa bulunduğum yerlere gelemezdim.”Les Ferdinand: “Beşiktaş, kariyerimin başladığı yerdi. QPR’da profesyonel oldum ama gerçek anlamda kariyerim Beşiktaş’ta başladı.Her zaman söylerim; Beşiktaş’a gitmek bana nasıl profesyonel bir futbolcu olunacağını ve yetişkin biri olmayı öğretti. Beşiktaş olmasa bulunduğum yerlere gelemezdim.”‘’Dönemin başbabakanı benim için mektup yazdı!''Les Ferdinand: “Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Süleyman Seba beni tekrar Beşiktaş’a getirmek istedi. Fakat QPR buna izin vermedi.Dönemin Başbakanı Turgut Özal’ın, İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher’a mektup gönderdiğini söylemişlerdi. Mektupta, ‘Ferdi, Beşiktaş’ta bir yıl daha oynayabilir mi?’ yazıyordu.”‘’Kramponlarıma kuzunun kanını sürmüşlerdi!''Les Ferdinand: “Sahaya çıktığımda alnıma ve kramponlarıma kuzunun kanını sürmüşlerdi. Bu bana oldukça sıradışı gelmişti.Bir keresinde de uçurmamız için bize güvercin vermişlerdi ama ben her attığımda güvercin yere çakılıyordu. Çok utanmıştım.”‘’Bana küfürlü kelimeleri de öğretmişlerdi…''“Türkiye’de sana futbolcuların öğrettiği ilk kelimeyi hatırlıyor musun?”Les Ferdinand: “Evet, bana ‘teşekkürler’ gibi güzel kelimeler öğrettiler ama… İçlerinden biri bana küfür de öğretti. ‘O** çocuğu’ ve ‘p**venk’. 😅”duhuliye.com