Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Beşiktaş iyi futbol oynamaya başladı ama yeterli mi?''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
"Nasıl bir derbi maç bizi bekliyor?"Hayri Ülgen: ‘’Önce Milli takımımızı tebrik ederek başlamak istiyorum. Canı gönülden kutluyorum ve Amerika'da başarılar diliyorum.Gerçekten önemli bir iş başardık. Bu başarının devam etmesi için Amerika'da alacağımız ve ilk önce elemelerde 3 takımdan puan alıp, yükselmemiz lazım...Daha önce 2002 yılında biliyorsunuz Türkiye, Dünya üçüncüsü olmuştu. İnşallah bu seferde öyle bir başarıya imza atalım. Montella ve milli takımı kutluyorum. Tüm takımla da gurur duyuyorum.Ligimize dönüp baktığımızda Fenerbahçe-Beşiktaş maçı gerçekten çok zorlu maç olacaktır. Çünkü Beşiktaş son haftalarda oynadığı futbolla alkışlanıyor. Fenerbahçe'de şampiyonluğu kaybetmemek için Galatasaray'ın kaybedeceği puanlar için kendi sahasındaki oynayacakları tüm maçları kazanmak zorunda olduğunu herkes biliyor.Çok zevkli maç olacak. Burada önemli olan teknik direktörlerin çok iyi bir şekilde takımı motive etmesi lazım. Sergen Yalçın son haftalarda Beşiktaş'a iyi futbol oynatmaya başladı ama bu yeterli yeterli mi? Asla değil...Çünkü artık Beşiktaş'ın ligi üçüncü veya en azından ikinci bitirmesi lazım ki, Avrupa kupalarında Beşiktaş'ın önümüzdeki sene varlığından bahsettirmesi lazım.Güzel bir maç olacak, iyi oynayan kazansın, derbi maçlarında hiçbir aman favori yoktur. Kim iyi, akıllı, iyi hazırlanırsa o kazanacaktır.Şunu düşünüyorum Beşiktaş mağlup olamayarak en azından 1 puan ya da 3 puan alarak yoluna devam edecektir.Maçın hakemi olarak atanan Yasin Kol'a gelince. Her formsuz döneminde Beşiktaş maçlarında gördüğümüz Yasin Kol yine bu maça da atandı.Neden? Niçin?Beşiktaş'ın bir hakem faciasına kurban gitmesine şimdiden karşı olduğumu söylemek isterim. Dilerim bu konuda yanılırım...''duhuliye.com / Özel Röportaj