Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Beşiktaş, hak etti ve kazandı“

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Nihat Kahveci: “Beşiktaş uçmadı, kaçmadı. Kazanması gereken bir maçı kazandı. Çünkü tek hedefi var; Türkiye Kupası’nı kazanıp oradan Avrupa’ya gitmek. O yüzden bugünkü oyun kabul edilebilir. Ancak gelecek adına ‘bu oyunla olur mu?’ derseniz, olmaz diyorum. Ama Galatasaray ile Fenerbahçe de ne oynuyor, o ayrı. Fakat Beşiktaş’ın ‘onlar kötü oynuyor’ deme lüksü de maalesef yok. Peki Beşiktaş seneye şampiyonluk yarışında olur mu? 7 ile 9 arası iyi transfer yaparsa, Beşiktaş şampiyonluk için kapışır.” “Beşiktaş, hak etti ve kazandı. 1-0 riskli bir skordu ama Emirhan savunmada muhteşem oynadı. Yarı finalde yine evinde oynama avantajı var ve Konyaspor’u ağırlayacak, büyük ihtimalle de Beşiktaş finalde olur diye düşünüyorum.” “Bugün neredeyse her pozisyonun içinde El Bilal Touré vardı. O da futbolu özlemiş ya da ‘Beni alın, ben burada mutluyum’ diyor! Bonservis bedeli uygunsa bence de alınmalı.”Duhuliye.com