Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Başkan ne yapıp edip Salah'ı getirir"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Mohamed Salah için görüşmeler sürerken, HT Spor yorumcusu Aydın Bayram sürece ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Bayram, transferin olumlu sonuçlanma ihtimalini yüksek gördüğünü belirtirken, menajer komisyonu konusunda siyah-beyazlı yönetimin taviz vermemesi gerektiğini savundu. Aydın Bayram:Bu transferin, bence olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek. Menajerinin %35'lik komisyon talep etmesi, süreci biraz aksattı. Ben Sayın Başkan'ı yakından tanıyorum. Başkan, eğer masaya oturmuş ve Salah gibi bir oyuncuyla anlaşma noktasına gelmişse, ne yapıp edip o %35'lik komisyonu aşağı çeker ve Salah'a Beşiktaş formasını giydirir. Diyelim ki en kötü senaryoda menajeri %35'lik komisyondan aşağı inmedi. Böyle bir durumda ben Sayın Başkan'ın tarafındayım. Ben 35-36 yıldır spor medyasının içindeyim. Menajerler, futbolcuya göre %5, %10, en fazla da %15 komisyonla çalışır. %35 komisyonu ise ilk kez bu transferde duydum. Dünyada hiçbir futbolcu için %35 komisyon uygulanmaz. Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026