Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş'ın transfer gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Hasan Arda Kaşıkçı, siyah-beyazlı kulübün başkanı Serdal Adalı'nın uzun süredir hayalini kurduğu iki yıldız ismi açıkladı.HTalks YouTube kanalında konuşan Kaşıkçı, Mohamed Salah transferinin gerçekleşmesi halinde Süper Lig tarihinin en büyük transferlerinden biri olacağını vurgulayarak dikkat çeken ifadeler kullandı.Kaşıkçı, Salah için şu değerlendirmeyi yaptı:"Salah transferi gerçekleşirse Türkiye Ligi'ne gelmiş en büyük futbolcu olur. Drogba'lardan, falan hepsinden büyük olur. Premier Lig tarihinin en iyilerinden biri geliyor. Tabii Beşiktaş'a gelme ihtimalini şu an için çok düşük görüyorum."Deneyimli yorumcu, Başkan Serdal Adalı'nın görev süresi boyunca en çok istediği iki futbolcunun Mohamed Salah ve Alexander Sörloth olduğunu belirterek transfer döneminin kalan bölümünde bu iki isim için girişimlerin sürebileceğini ifade etti.Hasan Arda Kaşıkçı, konuyla ilgili sözlerini şöyle tamamladı:"Benim bildiğim kadarıyla Serdal Adalı'nın Beşiktaş başkanlığı boyunca hayalini kurduğu iki futbolcu var. Biri Mohamed Salah, diğeri Alexander Sörloth. Transfer döneminin kalan sürecinde Salah ve Sörloth'u zorlayacağını düşünüyorum." www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026