Magazin Editor
Magazin Habercisi
HT Spor'da konuşan Beşiktaş muhabiri Sercan Dikme, siyah-beyazlı kulübün Mohamed Salah transfer sürecindeki tutumunu değerlendirdi. Dikme, Başkan Serdal Adalı ve Futbol Direktörü Önder Özen'in sergilediği tavrı desteklediğini belirterek, transfer dosyasının tamamen kapanmadığını ancak şartların değişmesi halinde yeniden açılabileceğini söyledi."Beşiktaş maksimum fedakârlığı yaptı"Sercan Dikme, Beşiktaş yönetiminin Mohamed Salah transferi için ekonomik anlamda sınırlarını zorladığını ifade etti."Beşiktaş Kulübü yetkilileri, hem Sayın Başkan Serdal Adalı hem de futbol direktörü Önder Özen, Mohamed Salah konusunda net bir duruş sergiledi. Ben de bu duruşa bulunduğum noktadan baktığım zaman gerçekten kendilerini tebrik ediyorum."Dikme, siyah-beyazlıların yıllık ücret ve bonuslar konusunda önemli adımlar attığını ancak sürecin pazarlama tarafında kilitlendiğini vurguladı."Beşiktaş, Mohamed Salah için yapabileceği maksimum ekonomik fedakârlığı yaptı. Yıllık ücret konusunda yaptı, bonuslar noktasında yaptı. Temsilcisiyle belli bir noktaya geldi. Ancak bu transferin en azından pazarlama ve PR tarafında bir tıkanıklık meydana geldi.""Beşiktaş şimdilik masadan kalktı"Muhabir, Futbol Direktörü Önder Özen'in yaptığı açıklamaları hatırlatarak Beşiktaş'ın mevcut şartlarda görüşmeleri sonlandırdığını söyledi."Bu noktada da Beşiktaş Kulübü, dün Önder Özen'in açıkladığı şekliyle, şimdilik gerçekten masadan kalktı.""Temsilci geri adım atarsa transfer yeniden gündeme gelebilir"Sercan Dikme'ye göre Salah cephesinin taleplerini geri çekmesi halinde transfer ihtimali tamamen ortadan kalkmış değil."Ancak kısa süre içerisinde, örneğin bugün ya da yarın itibarıyla Mohamed Salah'ın temsilcisi Beşiktaş'ı arayıp, 'Ben sizin taleplerinizi kabul ediyorum. Yurt dışında satılacak formalardan herhangi bir komisyon ya da pay istemiyorum.' derse, bu transferin gerçekleşme ihtimali var. O yüzden bu açık kapıyı bırakmak gerekiyor."duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026