Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.769
    Konu
    4756
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.769

    Konu:4756

    Aldığı Beğeni:0



    Yulaflı buğdaylı corba tarifi icin malzemeler

    • 1 yemek kaşığı fındık yağı
    • Yarım yemek kaşığı tereyağı
    • 3 diş sarımsak
    • 1 adet kuru soğan
    • 3 su bardağı su
    • 1 su bardağı tavuk suyu
    • 5 yemek kaşığı yulaf kırması
    • 1.5 yemek kaşığı aşurelik buğday
    • 1 su bardağı sut
    • 1 su bardağı yoğurt
    • Pul biber
    • Biberiye, nane, kekik (İsteğe gore)

    Yulaflı buğdaylı corba Nasıl Yapılır

    Tarif ve yapım: Deniz Orhun
    Fotoğraf: Mehmet Ateş

    • Buğdayı haşlayın ve bir kaseye alın.
    • İnce kıyılmış sarımsak ve kuru soğanı, 1/4 su bardağı suda şeffaflaşıncaya kadar pişirin.
    • Yağı ekleyin ve bir kez daha cevirin. Tavuk suyu ve suyu ekleyin. Yulafları ve haşlanmış buğdayı ilave edip pişirin.
    • Sut ile yoğurdu terbiye ederek ekleyip pişirin. Uzerini tereyağlı kırmızıbiber, biberiye/nane/kekik ile susleyebilirsiniz.

    Buğday corbası tarifi icin tıklayın
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.